Festés ecset nélkül - Hogyan készül egy digitális illusztráció?

Kiállítás megnyitó:

2019. február 22., 18 óra

A kiállítás március 31-ig tekinthető meg. A belépés ingyenes!

Gallay-Nagy Krisztina grafikus, illusztrátor kiállítása a Vasmacska KávéZooban

Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk Gallay-Nagy Krisztina „Tarka mesék” című kiállítására a Vasmacska KávéZoo-ban. (Budapest, III. Laktanya utca 3. , a Fő tértől pár méterre.)

A kiállítás megnyitón a digitális festés és rajzolás színes távlatokat nyitó technikájába nyerhettek bepillantást, és még egy digitális rajztáblát is kipróbálhattok!

A kiállítás február 22-től március 31-ig tekinthető meg. 

A belépés ingyenes.

Kiállás megnyitó: 2019. február 22. (pénteken) 18 óra 

A MEGNYITÓ PROGRAMJA:

  • Rövid bemutatkozás, a kiállított illusztrációk története
  • „Bepillantás a kulisszák mögé” – Szeretnéd látni, hogyan készül egy digitális illusztráció? Próbáltál már digitális rajztáblával rajzolni? Itt az alkalom!
  • Kötetlen beszélgetés

A Vasmacska KávéZoo egy állatbarát, gyerekbarát és kutyabarát hely Óbudán, a Fő térnél, az Esernyős szobroktól pár méterre. Egy kis oázis a városi dzsungelben, ahol nemcsak az emberek, hanem az állatok is jól érzik magukat.

Gallay-Nagy Krisztina digitális technikával készült színes, vidám rajzai pedig mosolyt csalnak felnőttek és gyerekek arcára egyaránt.

Krisztina 2016-ban végzett az Óbudai Egyetemen formatervezőként, azóta grafikusként tevékenykedik, fantáziáját pedig az illusztrációk készítése során engedi igazán szabadjára. Minden egyes képnek megvan a saját kis története. 

A Vasmacska KávéZoo-ban bemutatott „Tarka mesék” illusztráció közt saját mesevilágok szereplő és valós személyekről, kisállatokról készült portrék is helyet kapnak.

NYERD MEG KEDVENCED ILLUSZTRÁCIÓD A KIÁLLÍTOTT KÉPEK KÖZÜL!

Mit kell tenned, hogy tiéd legyen az egyik kép a kiállításról?

1. Készíts egy fényképet a kiállításon szereplő kedvenc illusztrációdról! (Rajta lehet bárki és bármi más is, „pózolhatsz” egy csésze kávéval, barátaiddal, plüssnyuszival, a lényeg hogy az illusztráció is kivehető legyen.) 

2. Töltsd fel a képet Instagramra, jelöld be a @designfreakart és @vasmacska.kavezoo oldalakat, és használd a #vasmacskadesignfreak hashtaget! (Instagram sztoriban is megosztásért plusz pont jár! 🙂 )

3. Kövesd Instagramon a @designfreakart és @vasmacska.kavezoo oldalakat

A játék Facebookon is zajlik, ott  mindössze annyit kell tenned, hogy szintén feltöltöd a képet és megjelölöd rajta a @designfreakart és @vasmacskakavezoo oldalakat. 

Természetesen Instagramon és Facebookon külön-külön képet lehet nyerni, dupla esélyért játssz mindkét felületen! 😉

Játék vége: március 31. (23:00)

Sorsolás: április 7. (17:00), élő Instagram videóban

részletes játékszabály itt olvasható

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More