Illusztrációk: Inktober 2019 kihívás harmadik hét

Elképesztően szalad az idő, szinte még csak most kezdődött az október, és máris túl vagyok 21 darab rajzon! Már csak tíz van hátra, és vége is a kihívásnak. 

Magáról az Inktober kihívásról ebben a bejegyzésben olvashattok, az alábbi linkeken pedig megtaláljátok az előző hetek összefoglalóját: 
1. hét rajzai
2. hét rajzai

2019-es Inktober téma lista:

inktober 2019 lista

15. Legend (Legenda)

sárkány és szőke herceg illusztráció

Nem, a rajzon nem egy Targaryen látható, hanem a Csillagles című antológiában megjelent novellám szőke hercege. Igaz, ott még fehér lovon lovagolt, most kapott egy sárkányt. 

16. Wild (Vad)

Az idei inktober első színfoltja, mert Lucy-t nem lehet rózsaszín nélkül rajzolni. Vele sem először találkozhattok nálam, egy hosszabb bejegyzést itt olvashattok a rózsaszín hajú vámpírlányról.

17. Ornament (Dísz, díszít)

Megint Chris, ráadásul ugyan abban a ruhájában, amiben a 7. nap is láthattátok, csak egy számára kicsit kevésbé otthonos környezetben. 

18. Misfit ("kilóg a sorból") 

A 18. napra egy kis cukiság jutott. 🙂

19. Sling (Parittya, csúzli)

Megint irány a világűr!

20. Tread (lépés, járás)

őszi kép

A délutáni napsütéses őszi időben sétálgatva törtem a fejem, hogy mégis mit lehetne „lépés, járás” témában rajzolni a mai napra, aztán csak elég volt a lábam elé nézni az ihletért.

21. Treasure (kincs, gondosan megőriz)

gallay-nagy krisztina poison of love illusztráció

Jelenet a Poison of Love című ifjúsági, romantikus regényemből. A még áprilisban megjelent könyvről részletes információkat és az első fejezet beleolvasóját itt találod!

Így a harmadik hét útán úgy érzem, a maradék tíz nap rajzait gond nélkül fogom tudni teljesíteni, remélem, így is lesz, és a következő bejegyzésként már egyben hozhatom nektek a maradék illusztrációkat! 🙂

Érdekelnek a további munkáim? Kövess Insagramon és Facebookon!

Messze még a karácsony…?

(…annyira már nincs… :D)

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!