Karácsonyi ajándék, ami örök emlék marad

karácsonyi ajándék ötlet

Mesés portré karácsonyi ajándékba

Az idei karácsonyra szeretnél valami igazán személyre szóló ajándékot csempészni a fa alá? Már hónapokkal korábban nekiálltál a keresgélésnek, hogy valami különleges ajándék ötletre bukkanj? Erre a karácsonyra valami még extrábbat szeretnél adni, mint egyébként? Legyen szó szülők, nagyszülők, testvér, vagy akár egy nagyon közeli barát megajándékozásáról, egy személyre szabott portré tökéletes választás!

Miért jelent többet egy rajzolt portré, mint a többi karácsonyi ajándék tucatja?

személyre szabott

Egy egyedi portré egészen biztosan nem csak egy szokásos karácsonyi ajándék lesz a több tucat desszert és ajándékcsomag között. Ilyen ajándékot nem kapnak még egyet!

örök emlék

Az ajándékozott akár öt, tíz, ötven, vagy még több év múlva is mosolyogva gyönyörködhet a kedves portréban. De ha az ükunokák találják meg a polcon, akkor is lesz miről mesélni.

több, mint egy fénykép

Manapság százával, ha nem ezrével készülnek a fotók egy-egy alkalommal, így inkább a fotók kiválogatása jelent kihívást.

Egy kézzel rajzolt portré azonban jóval több, mint az ezredik közös fénykép.

karácsonyi ajándék portré
karácsonyi ajándék portré

Kinek tökéletes karácsonyi ajándék egy kézzel rajzolt, egyedi portré?

Ajándék szülőknek

Ajándék szülőknek: Többféle portré ötlet is telitalálat lehet a szülők számára! Szerepelhet rajta párban az édesanya és édesapa, esetleg a már családtagnak számító házi kedvenccel. De akár saját magad is szerepelhetsz rajta édesanyáddal és/vagy édesapáddal, ezzel egy kis extra ajándékot nyújtva magadnak is, hiszen te is ugyan úgy kiteheted a falra. 😉

karácsonyi ajándék ötlet szülőknek
karácsonyi ajándék szülőknek

Ajándék nagyszülőknek

Ajándék nagyszülőknek: Akárcsak a szülőknek, a nagyszülőknek adott ajándékként is jó választás egy páros portré, egy unokáról vagy unokákról készült illusztrációval pedig egész biztosan leveszed őket a lábukról!

karácsonyi ajándék ötlet nagyszülőknek

Ajándék pároknak

Ajándék pároknak: Ha egy pár számára különösen fontos az idei karácsony, például első közösen töltött ünnep, közös lakás, vagy éppen évforduló közeli időpont lévén, lepd meg őket (vagy éppen magatokat) valami nem mindennapival! 

karácsonyi ajándék ötlet pároknak

Hogyan zajlik az egyedi illusztráció rendelése és elkészítése?

megrendelés

A kívánt paramétereket kiválasztva leadod a rendelést a designfreak.hu oldal webshopján keresztül, vagy a gallaynagykrisztina@gmail.com email címen.

egyeztetés

Ha a webshopon keresztül rendelsz, először kapsz egy automatikus visszaigazoló emailt. (Ezzel nincs további teendőd.) Néhány napon belül pedig küldök egy email személyre szabottan a rendeléseddel kapcsolatban, ahol minden részletet megbeszélünk.

Átutalás

Elutalod a megrendelés összegét az emailben kapott bankszámlaszámra. (Webshopon keresztül leadott megrendelés során is csak a személyre szabott egyeztetés után kell fizetned!)

illusztráció elkészítése

A megbeszéltek alapján elkészítem a személyre szabott illusztrációt.

kész illusztráció elküldése

Remélem, sok-sok örömet szerzek az elkészült alkotással!

Így készül egy páros portré

(A videó természetesen gyorsított, egy-egy illusztráció elkészítése a stílustól függően több órát vesz igénybe.)

Munkáimról mondták

Amikor a tehetség és a kreativitás találkozik. Krisza illusztrációi ötletesek, életteliek, vibrálóak és szépek. Minden alkotása egy kis csoda! ❤

Móni

Nagyon ügyes, rengeteg stílusban dolgozik és minden ötletre segítőkészen állt rendelkezésünkre!

Ági

Nemcsak az egyediség tetszik a rajzban, hanem az is, hogy milyen részletekbe menő, apró dolgokra is odafigyelő munkát kaphattam, ami igazán személyessé teszi az ajándékot.

Laura

Választható stílusok és kategóriák

Technikai adatok

Digitális formátum

Nyomtatott formátum

Karácsonyra már csak digitális, otthon nyomtatható formátumra van rendelési lehetőség! 

Gyakran ismételt kérdések

Minden egyes illusztrációt szabad kézzel rajzolok, tableten, illetve digitális rajztáblán. A rajzolás folyamata ugyan úgy zajlik, mintha papírra, ceruzával vagy ecsettel dolgoznék, csak éppen nem kell külön digitalizálni az elkészült rajzot. 

Megrendelés során mindig egyeztetjük az elkészülés időpontját. Semmiképpen sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a megrendelést, hiszen egy-egy illusztráció, meghívó elkészítése a bonyolultságtól függően több hétbe is telhet. Mivel minden egyes darab egyedi módon készül el, az elkészítési időt az is befolyásolja, hogy hány futó megrendelésem van. A megrendeléseket mindig beérkezési – fizetési – sorrendben készítem el.

  1. Leadod a megrendelésed a webshopon vagy e-mailen (gallaynagykrisztina@gmail.com) keresztül. 
  2. E-mailben felveszem veled a kapcsolatot, hogy megtudjam a szükséges információkat az illusztrálandó párról. 
  3. Megadom a számlázási adatokat, ahova az illusztrációk összegét tudod utalni.
  4. Elkészítem a rajzot. 🙂

Részletes leírást a megrendelésről és elkészítésről itt találsz. 

 

A Képek nyomtatása otthon bejegyzésben részletes leírást, tippeket találsz az otthoni nyomtatáshoz.

A webshopon keresztül leadott rendelésre küldök egy visszaigazoló e-mailt, amiben minden, az illusztráció elkészítéséhez szükséges információt leírok. A fizetés előre utalással történik, e-mailben fogod megkapni az utaláshoz szükséges adatokat.

A képeket előzetes egyeztetés alapján a GLS futárszolgálaton, illetve Foxposton keresztül juttatom el Hozzád, és gondoskodom a megfelelő csomagolásról a képek számára.

25 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes! 

Alanyi ÁFA mentes KATA-s egyéni vállalkozó vagyok, így a feltüntetett árak mindig bruttó árak.

Maradt még kérdésed?

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, vagy Messengeren