Ingyenesen leölthető képeslap virág illusztrációkkal

A tavasz beköszöntével teljesen elvarázsoltak a színpompás és legváltozatosabb formákban megcsodálható virágok. Ennek kapcsán fogtam bele ebben az újabb tarka projektbe. 

Az ingyenesen letölthető húsvéti képeslap sorozat sikerén felbuzdulva úgy döntöttem, bővítem a letölthető képeslapok palettáját olyan sablonokkal, amik a legkülönbözőbb alkalmakra használhattok fel. Előre elkészített szövegek mellett a teljesen üres sablont is választhatod, amit aztán bármilyen szöveggel elláthatsz!

Ingyenesen letölthető képeslapok

Néhány illusztrációm teljesen ingyenesen letölthető, csupán e-mail cím és egy keresztnév megadása szükséges hozzá, és máris nyomtathatod, vagy elküldheted ismerőseidnek e-mailben, chaten keresztül

Mire tudod használni?

A virágmintás illusztrációkat választható szövegekkel töltöttem fel a webshopba, mindig az adott képeslap oldalán tudod kiválasztani, hogy milyen szöveggel szeretnéd. De letölthető szöveg nélkül, csak az illusztrációval is!

A képeslapok listája folyamatosan bővül, ha szeretnél mindig naprakész lenni a webshopban elérhető ingyenes vagy akciós illusztrációkról, iratkozz fel a hírlevelemre!

Remélem, elnyerte valamelyik kis illusztráció a tetszésed, és szívesen osztod meg családoddal, ismerőseiddel!

Ha bármi kérdésed merül fel a letöltéssel és felhasználással kapcsolatban, vagy csak megosztanád velem a véleményed, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, vagy Messengeren! Minden visszajelzésnek nagyon örülök!

Érdekelnek a legfrissebb munkáim?

Kövess Instagramon és/vagy Facebookon!

Gallay-Nagy Krisztina illusztrátor, író

2016-ban végeztem az Óbudai Egyetemen formatervező mérnökként, azóta grafikusként dolgozom, 2019 óta szabadúszó grafikus/illusztrátorként. Saját, kitalált történeteim szereplői „papírra vetése” mellett úgy gondoltam, miért is ne szerezhetnék örömet azzal, hogy nagyon is hús-vér emberek egy-egy fontos pillanatát örökítem meg. Bővebben

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok szám 1

Legyél Te az első, aki szavaz!