Ingyenesen letölthető húsvéti képeslapok

A karácsonyi képeslapon felbuzdulva úgy döntöttem, idén húsvétkor is szeretném meglepni az oldal látogatóit egy kis aprósággal. 

Négyféle, teljesen ingyenesen letölthető illusztrációt készítettem, a letöltéshez csupán email cím megadása és egy keresztnév szükséges, de ne aggódj, nem foglak felesleges hírlevelekkel zaklatni. 

Remélem, ezek a tarka és vidám rajzok mosolyt csalnak az arcokra. 🙂

Érdekel, milyen történet lapul a rajzok mögött?

Húsvéti nyuszi helyett cica

A macskarajongóknak szerettem volna kedveskedni ezzel a „cica-nyuszis” kis rajzzal. A tigriscsíkos cicát egy nagyon is létező macsek, Tigi cicánk ihlette.

"Morcos macska"

Miután megrajzoltam az első cicás képeslapot, akkor jutott eszembe, hogy valószínűleg nem igen akad olyan cicus a földkerekségen, aki ilyen nyugodt ábrázattal reagálna a fejére biggyesztett nyuszifülekre. 

Így született egy „realisztikusabb” illusztráció arról, hogy mégis hogyan reagálna egy kedvetlenebb macsek a húsvéti készülődésre.

húsvéti vicces grumpy cat képeslap

Locsolkodás

Húsvéthétfő elmaradhatatlan programja a locsolkodás. Egy vérbeli könyvmoly talán valahogy így készült fel a „támadásra”. 😉

Plüssnyuszi

A szöszi kislány egy alakuló regényem szereplője, a fiktív család tagjai többször felbukkannak a rajzaim között. Most teljes húsvéti felszerelésben pompázva rajzoltam meg a leányzót. (Írói munkásságomról itt találsz további információkat.)

húsvéti képeslap

Remélem, elnyerte valamelyik kis illusztráció a tetszésed, és szívesen osztod meg családoddal, ismerőseiddel!

Ha bármi kérdésed merül fel a letöltéssel és felhasználással kapcsolatban, vagy csak megosztanád velem a véleményed, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, vagy Messengeren! Minden visszajelzésnek nagyon örülök!

Érdekelnek a legfrissebb munkáim?

Kövess Instagramon és/vagy Facebookon!

Gallay-Nagy Krisztina illusztrátor, író

2016-ban végeztem az Óbudai Egyetemen formatervező mérnökként, azóta grafikusként dolgozom, 2019 óta szabadúszó grafikus/illusztrátorként. Saját, kitalált történeteim szereplői „papírra vetése” mellett úgy gondoltam, miért is ne szerezhetnék örömet azzal, hogy nagyon is hús-vér emberek egy-egy fontos pillanatát örökítem meg. Bővebben

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 4.9 / 5. Szavazatok szám 13

Legyél Te az első, aki szavaz!

1 thought on “Ingyenesen letölthető húsvéti képeslapok”

  1. Pingback: Ingyenesen leölthető képeslap virág illusztrációkkal - Gallay-Nagy Krisztina

Comments are closed.