Tarka mesék – Kiállítás a Montázs Art Caféban

Montázs Art Café kiállítás

Gallay-Nagy Krisztina grafikus, illusztrátor kiállítása a Montázs Art Caféban

Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várunk Gallay-Nagy Krisztina „Tarka mesék” című, 35 darab képet bemutató kiállítására a Montázs Art Caféban. ( Budapest, Etele út 55., a Bikás park, M4 metrómegállótól pár méterre.)

A kiállítás május 31-től június 30-ig tekinthető meg. 

A belépés ingyenes.

Gallay-Nagy Krisztina 2016-ban végzett az Óbudai Egyetemen formatervezőként, azóta grafikusként tevékenykedik, jelenleg szabadúszóként. Fantáziáját a digitális technikával készült illusztrációk készítése során engedi igazán szabadjára.

A Montázs Art Caféban bemutatásra kerülő „Tarka mesék” illusztráció közt saját mesevilágok szereplői és valós személyekről, kisállatokról készült portrék is helyet kapnak, több olyan új képpel is, amiket eddig még nem láthatott a közönség kiállítás részeként

Kiállított képek

Böngészd végig a kiállítás 35 darab képből álló anyagát és olvasd el az egyes képek rövid háttér történetét! (A könnyebb olvashatóságért nagyíts rá az oldalakra!)

Montázs Art Café

„A Montázs mindenkié – egy hely, ami összehoz minket. Kiváló minőségű kávéink mellett programokat is kínálunk az egész családnak. A heteket élőzenével, kiállítás megnyitókkal, művészeti műhellyel, vagy akár felolvasó estekkel zárjuk. Célunk, hogy fizikailag és lelkileg is felfrissüljetek nálunk. ” – Tovább Montázs Art Café honlapjára!

A kiállítás megtekinthető:

2019. június 30-ig

Montázs Art Café, Bp. Etele út 55. (Bikás Park M4 metrómegállótól pár méterre)

A belépés ingyenes!

A kiállított képek megvásárolhatóak, digitális formátumban egységesen 3 000 Ft-ért. Nyomatokról részletes információkat találsz a webshopban, vagy érdeklődj a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, illetve Messengeren

Képek a kiállítás megnyitóról

Gallay-Nagy Krisztina Instagram

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!