Anyák napi ajándék ötlet, otthonmaradósan

Idén tavasszal, mint sok minden más is, anyák napja is a megszokottól eltérően alakul. Sokan, hozzám hasonlóan, távol laknak édesanyjuktól, így az anyák napi köszöntés is valószínűleg csak videó chaten keresztül fog történni.

anyák napi ajándék ötlet karantén

Egy olyan anyák napi ajándék ötletet szeretnék adni, amihez nem kell kimozdulni otthonról és még futárra sincs szükség: egy digitális, rajzolt portré rólad és édesanyádról. (Természetesen testvérekkel együtt is kérhető a rajz.)

A digitális technikával, de szabad kézzel rajzolt illusztrációt emailen keresztül kapod meg, melyet továbbíthatsz édesanyádnak, a jelenlegi vírushelyzet után pedig kényelmesen kinyomtathattok, vagy ha van rá lehetőségetek, akár már most otthon is. 

A jelenlegi helyzetre való tekintettel idén 30%-os kedvezménnyel készítem az anyák napi portrékat!

Így két személyről készült, egyedi kézzel rajzold, de digitális formátumú, vidám, vonalas stílusú anyák napi portré 7 000 Ft-ért lehet a tiétek!

Hogyan tudod megrendelni?

Rendelésed leadhatod a webshopon keresztül, vagy írhatsz nekem a gallaynagykrisztina@gmail.com címre, de felveheted a kapcsolatot akár Messengeren is!

FONTOS!

  • Anyák napi illusztrációt legkésőbb 2020. április 28. éjfélig rendelhetsz! (Az utána leadott rendelések nem biztos, hogy elkészülnek május 3-ig!)
  • A rajzok elkészítése megrendelési sorrendben történik! Ha nem szeretnél lecsúszni, érdemes minél előbb megrendelned!
  • Idén Anyák napjára csak digitális formátumú rajzok rendelhetőek!

Lepd meg édesanyádat egy különleges és személyes ajándékkal! Szerepeljetek páros illusztráción, vagy ajándékozzátok testvéreddel, testvéreitekkel közösen.

anyák napi ajándék ötletek

Honnan jött az anyák napi ajándék illusztráció ötlete?

A válasz nagyon egyszerű: az anyukámtól.

Az utóbbi évben, amióta elkezdtem a személyes kis illusztrációkkal foglalkozni, anya többször megemlítette, hogy kíváncsi lenne, őt hogyan rajzolom meg. Olyan megjegyzését is sikerült elcsípnem, hogy legszívesebben velünk, velem és a húgommal együtt látná viszont magát.

A kezdetektől fogva tervben volt, hogy anyát is „papírra vessem”, de mindig előrébb került egy konkrét megrendelés, kiállítás szervezés, és hasonlók. Így hát az ajándék rajz csak halogatódott, és halogatódott. Egészen 2019-ig.

Ahogy elkészült, kizárt, hogy kibírtam volna, hogy egészen anyák napjáig várjak vele, hogy megmutassam, így amolyan elő anyák napi ajándék lett a minket ábrázoló rajz.

Aztán annyira belemerültem, hogy a kis rajzra a húgom is felkerült.

anyák napi ajándék kép

Szerepeljetek Ti is közös illusztráción!

Ezen felbuzdulva pedig feltöltöttem a webshopba külön rendelhető kategóriaként az anyák napi illusztrációkat is, hogy ne úgy tűnjön, a páros illusztrációkba csak a menyasszony-vőlegény, feleség-férj, stb. képek tartoznak.

FONTOS!

  • Anyák napi illusztrációt legkésőbb április 28. éjfélig rendelhetsz! (Az utána leadott rendelések nem biztos, hogy elkészülnek május 3-ig!)
  • A rajzok elkészítése megrendelési sorrendben történik! Ha nem szeretnél lecsúszni, érdemes minél előbb megrendelned!
  • Idén anyák napjára csak digitális formátumú rajzok rendelhetőek!

Mire tudod használni a képeket?

A digitális formátumban megvásárolt illusztrációkat nyomtathatjátok faliképként, bögrére, pólóra, vagy amire csak szeretnétek! Ezzel kapcsolatos információkat a Kép nyomtatás otthon bejegyzésben találtok!

Miért jó a digitális formátum?

Például:

  • Nincs szállítási költség.
  • Nem kell számolni szállítási határidővel, amint elkészül az illusztráció, meg is kapod.
  • Bármilyen felületre nyomtatható. (Papír, vászon, bögre, póló, és bármilyen ajándéktárgy, amit csak el tudsz képzelni.)
  • A digitális fájlt később is bármikor felhasználhatod, ha esetleg később szeretnéd csak például bögrére nyomtatni.
  • Ha úgy tartja kedved, akár Facebook, Instagram, vagy egyéb közösségi média felületeken is használhatod. 

Megrendelés esetén nagyon szívesen nyújtok segítséget a nyomtatással kapcsolatos kérdésekben. Egyedi kérdésekkel írjatok nyugodtan a gallaynagykrisztina@gmail.com címre, vagy a Facebook oldalamon!

Más stílus tetszene?

Ha a vonalas, cuki rajznál valami még színesebbet szeretnél ajándékozni, a meseszerű illusztráció stílusban is szívesen készítek anyák napi rajzokat!

Érdekelnek a legújabb rajzaim? Kövess Instagramon!

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!