Dobd fel a lakásod színes illusztrációkkal!

Ingyenesen letölthető képek közül is válogathatsz.

Hosszas munka után végre teljesült egy nagy álmom, és elindul a designfreak.hu webshop, ahol a színes digitális festményeim közül lehet válogatni, valamint egyedi, személyre szabott illusztrációk megrendelésére is van lehetőség!

A webshopban alapvetően három nagy kategóriában lehet böngészni:

Ingyenesen letölthető illusztrációk

Tavalyi munkáim közül válogattam ki néhányat, melyeket akár most rögtön letölthetsz, és ki is nyomtathatsz. Ezután pedig nincs más dolgod, mint szerezni egy kedvedre való keretet, és a falikép máris kedves dísze lehet szobádnak, lakásodnak!

Megvásárolható illusztrációk

Különböző témákban készült digitális festményeim, elsősorban portrék, fantasy jelenetek, melyek szintén színessé varázsolják bármelyik szobát. Gyakran rajzolom kitalált történeteim szereplőit, de nem egyszer elevenednek meg saját, gyerekkori emlékeim is.

Egyedi illusztrációk készítése megrendelésre

Saját, kitalált történeteim szereplői „papírra vetése” mellett úgy gondoltam, miért is ne szerezhetnék örömet azzal, hogy nagyon is hús-vér emberek egy-egy fontos pillanatát örökítem meg.

Rendelj egyedi ajándékot szülinapra, évfordulóra, nászajándékba, vagy bármilyen fontos eseményre! Portré szeretteidről, páros illusztráció, közös családi kép, esetleg portré a kedvenc cicával, kutyával, kaméleonnal, különböző stílusokban.

Ha pedig csak egyszerűen szívesen nézegetnéd a rajzaim, és nyomon követnéd a legújabb képek alakulását, az Instagram és Facebook oldalamra naprakészen feltöltöm a legújabbakat, gyakran „work in progress” videókkal is.

A digitális festményeim „élőben” pedig az óbudai Vasmacska KávéZoo-ban tekinthetők meg, 2019. május 31-től pedig az Újbudai Montázs Art Café-ban! 

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a már fent említett felületeket, vagy a Kapcsolat menüpont elérhetőségei alatt.

Ha tetszenek a képeim, nagyon hálás vagyok minden megosztásért. 🙂

Legfrissebb munkáim Instagramon:

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!