böngészős mesekönyv

Böngészős mesekönyv ajánló: Piroska és a farkas

Szabi fiam egész kiskora óta hatalmas böngésző rajongók vagyunk! Az első böngésző típusú mesekönyvét még egy éves születésnapja előtt kapta meg, és azóta (most kétévesen) is töretlen a lelkesedés.

A Napraforgó kiadó friss megjelenései közt izgalmas böngészőket találhatunk, ezek közül hoztam most egy ajánlót a Piroska és a farkas című meseböngészőről!

A könyvért köszönet a Napraforgó kiadónak!

Piroska és a farkas mesekönyv

Piroska és a farkas, modern és vicces környezetben

Először is, fontos megemlítenem, hogy ne teljesen a klasszikus Piroska és a farkas mesére számítsunk, ebben a böngőszőben ugyanis egy sokkal modernebb (és menőbb) verziójával találkozhatunk a mindenki által ismert mesének!

böngészős mesekönyv ajánló

A farkas görkorival, szörfdeszkával, vagy éppen repülővel közlekedik, Piroska anyukája pedig lekési a reggeli buszt. Valósággal tobzódhatunk az események forgatagában!

böngészős mesekönyv 2 éves kortól

Vidám illusztrációk, rengeteg böngésznivaló részlettel!

A lenti képen is látható, hogy nem egy aprócska könyvről beszélünk, 31,5×26 cm méretű, a könyvet kinyitva pedig még látványosabb a “panoráma” elrendezés. Bőven akad nézelődnivaló, az biztos!

böngészős mesekönyv: Piroska és a Farkas

Magát a mesét az első oldalon olvashatjuk végig, a többi oldalon keresztül pedig már teljesen a böngészésé a főszerep! 

Minden rajz mellett nehézségi szint szerint vannak összegyűjtve a keresgélnivalók, és bizony a nyüzsgő oldalakon a “nehéz” kategória még a szülőket is megdolgoztatja

böngészős mesekönyv napraforgó kiadó

Hány éves kortól ajánlom?

Én bátran ajánlom már kétéves kortól, de a korábbi böngészős tapasztalataink alapján már a kisebbekkel is el lehet időzni egy-egy oldalon! 

Felső korhatárt pedig nem szabnék, én felnőttként is remekül elszórakozom a keresgéléssel! 

piroska és a farkas böngésző

Böngészős mesék - Piroska és a farkas vélemény röviden:

  • Szöveg: 9/10 – Vicces feldolgozása az örök klasszikus mesének.
  • Illusztrációk: 9/10
  • Strapabíróság: 9/10 – Kemény karton, nekem különösen tetszik a fekvő elrendezés, nagyon jól mutatnak rajta a nyüzsgő képek! 
böngészős mesék

A Piroska és a Farkas – Böngészős mesék mesekönyv a böngésző típusú mesekönyvek rajongóinak egy szuper darab lesz a gyűjteményében! Érdemes vetni egy pillantást a Napraforgó kiadó webshopjában a Böngészős mesék sorozat többi részére is!

böngészős mesék

Érdekelnek további mesekönyv ajánlók?

Csatlakozz (privát) Facebook közönsségünkhoz, ahol megoszthatjuk egymással a mesekönyvek, gyerekkönyvek világában szerzett tapasztalatainkat!

Ezen kívül a friss blogejegyzésekről mindig hírt adok instagramon is.

Miket írók én?

Boszorkányos hírnév

Boszorkányos hírnév ifjúsági regény

(Ifjúsági regény 8 éves kortól)

Egy ifjú boszorkány, egy videoblogger palánta, néhány gonoszkodó osztálytárs, na meg egy híressé vált videó! Mi baj történhetne…?

Poison of love

Poison of Love ifjúsági regény

(Ifjúsági regény 14 éves kortól)

„Natalie Bat, az ízig-vérig rocker kamaszlány bármit megtenne azért, hogy találkozhasson kedvenc rockbandája, a Poison of Love imádott énekesével, Adrian Arronnal.

Gallay-Nagy Krisztina illusztrátor, író

2016-ban végeztem az Óbudai Egyetemen formatervező mérnökként, azóta grafikusként dolgozom, 2019 óta szabadúszó grafikus/illusztrátorként. Saját, kitalált történeteim szereplői „papírra vetése” mellett úgy gondoltam, miért is ne szerezhetnék örömet azzal, hogy nagyon is hús-vér emberek egy-egy fontos pillanatát örökítem meg. Bővebben

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok szám 1

Legyél Te az első, aki szavaz!