foglalkoztató füzet

Tavaszi és húsvéti vidámság – Kreatív foglalkoztató füzet ajánló

A tavaszi és húsvéti hangulatú témánál maradva újabb izgalmas kiadványokat hoztam! Ezúttal két foglalkoztató füzetet, a kicsit nagyobb korosztály számára. 3-4 éves kortól ajánlok izgalmas elfoglaltságot a tavaszi mindennapokra, húsvéti készülődésre, vagy éppen magára az ünnepre. 

foglalkoztató füzet

Ez a két foglalkoztató füzet tele van színes és interaktív feladatokkal, amelyek segítenek fejleszteni a gyerekek kézügyességét, problémamegoldó képességét és kreativitását. 

Nem mellesleg talán pár szabad percet is kölcsönöz a szülőknek a tavaszi nyüzsgés közepette! 

A foglalkoztató füzetekért köszönet a Napraforgó kiadónak

foglalkoztató füzet

Miért remek ajándék ötlet egy foglalkoztató füzet?

Egy foglalkoztató füzet lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy játékosan tanuljanak és fejlesszék különböző készségeiket. Ezek a foglalkoztatók sokféle feladatot tartalmaznak, mint például színezés, rajzolás, labirintusok, logikai játékok és még sok minden más.

A színezős, rajzolós feladatok segítenek fejleszteni a kézügyességet és kreativitást, a labirintusok és kiegészítős feladatok a koncentrációs és problémamegoldó képességet, a tanulás mellett pedig remek szórakoztató időtöltést nyújtanak! 

wolf kati foglalkoztató füzet vélemény

Húsvéti mókás foglalkoztató

Közeledik húsvét, és mi sem lehetne jobb alkalom arra, hogy kreatív és játékos tevékenységekkel készüljünk fel az ünnepre, vagy éppen az ünnepek alatt foglaljuk le a gyerkőcöket! 

Húsvéti mókás foglalkoztató ajánló

A feladatok megoldása során a gyerekek örömmel fedezhetik fel az ünnep szimbólumait, miközben fejlesztik a különböző készségeiket. A foglalkoztató füzet játékos tanulási élményt kínál, amely segít az önkifejezésben, önbizalom növelésében, és az önálló gondolkodás fejlesztésében.

Praktikus, fogós kialakításának köszönhetően bárhova magukkal vihetik a füzetet!

Húsvéti mókás foglalkoztató vélemény röviden:

  • Feladatok: Változatos nehézség, a kiadó ajánlása 3 éves kortól. Szabi fiam két éves, de már a számára is vannak benne érdekes faladatok, felnőtt segítséggel persze. A számolós feladatok viszont már jócskán nagycsoportosoknak valók szerintem.
  • Illusztrációk: 10/10, pont megfelelőek és átláthatóak egy foglalkoztató füzethez!
  • Minőség: 9/10, Nagyon jó vastag karton,  praktikus fogós kialakítás.

Wolf Kati: Gyerekszáj - Gézengúzok foglalkoztatófüzete dalokkal

Ha az ember nem is követi naprakészen a magyar könnyűzenei életet, Wolf Kati neve egész biztosan ismerős!

Az énekesnő ebben a foglalkoztató füzetben dalokkal segít a gézengúzoknak, hogy izgalmas feladatokon keresztül megtanulják kezelni például a testvérek, vagy barátok közti nézeteltéréseket, konfliktusokat.

foglalkoztató füzet wolf kati

A kedves, fülbemászó dalok mind meghallgathatóak online, én különösen örülök, hogy a dalokhoz kotta is tartozik!

Fekete Bernadett stílusa pedig nagyon közel áll a szívemhez, színes és kedves illusztrációkban gyönyörködhetünk az oldalakon!

Gézengúzok foglalkoztató vélemény röviden:

  • Feladatok: Úgy érzem főleg a daloké a főszerep, azokat viszont nagyon jó meghallgatni már kisebbekkel is! A feladatokat én inkább már, nagycsoportosoknak,  kisiskolásoknak ajánlanám.
  • Illusztrációk: 10/10, imádom a teljes oldalas rajzokat!
  • Minőség: 10/10, klasszikus tűzött füzet kialakítás, karton borítóval.

Mindkét foglalkoztató füzet remek összeállítás, kedves illusztrációkkal, változatos és izgalmas feladatokkal, ideális elfoglaltság kicsiknek és nagyobbaknak.

Érdemes válogatnunk a feladatok között, mert van, ami azért picit nagyobbaknak (kisiskolásoknak) való feladat, de így legalább hosszabb időt lefedve kerülhetnek elő újra meg újra az évek során foglalkoztató füzetek!

További kreatív foglalkoztató füzetekért pedig mindenképpen érdemes körülnézni a Napraforgó kiadó kínálatában!

Érdekelnek további mesekönyv ajánlók?

Csatlakozz (privát) Facebook közönsségünkhoz, ahol megoszthatjuk egymással a mesekönyvek, gyerekkönyvek világában szerzett tapasztalatainkat!

Ezen kívül a friss blogejegyzésekről mindig hírt adok instagramon is.

Miket írók én?

Boszorkányos hírnév

Boszorkányos hírnév ifjúsági regény

(Ifjúsági regény 8 éves kortól)

Egy ifjú boszorkány, egy videoblogger palánta, néhány gonoszkodó osztálytárs, na meg egy híressé vált videó! Mi baj történhetne…?

Lizi varázserejét egészen idáig sikerült titokban tartania az iskolában, ám az osztályba érkező új lány, Szofi gyanút fog.

Lizi barátságos közeledése ellenére Szofi elhíreszteli Lizi boszorkányságát, és azt állítja, aki a boszorkányhoz ér, ragyás lesz. Szofi és osztálytársai addig feszítik a húrt, amíg Lizi jókora galibát okoz a varázserejével.

Poison of love

Poison of Love ifjúsági regény

(Ifjúsági regény 14 éves kortól)

„Natalie Bat, az ízig-vérig rocker kamaszlány bármit megtenne azért, hogy találkozhasson kedvenc rockbandája, a Poison of Love imádott énekesével, Adrian Arronnal. 

A bármit pedig igen tág fogalom, kiváltképp, ha az ember édesapja egy időgépen dolgozik egy kétes hátterű cégnél. Így történhet, hogy Nat egy osztályba kerül rajongása tárgyával, a leendő rocksztárral. Adrian azonban tinédzserként közel sem olyan, amilyennek egy szerelmes rajongó a hírhedt frontembert képzeli.” 

Gallay-Nagy Krisztina illusztrátor, író

2016-ban végeztem az Óbudai Egyetemen formatervező mérnökként, azóta grafikusként dolgozom, 2019 óta szabadúszó grafikus/illusztrátorként. Saját, kitalált történeteim szereplői „papírra vetése” mellett úgy gondoltam, miért is ne szerezhetnék örömet azzal, hogy nagyon is hús-vér emberek egy-egy fontos pillanatát örökítem meg. Bővebben

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok szám 3

Legyél Te az első, aki szavaz!