Kutyás ajándék gazdiknak – Meseszerű portré a kedvenccel!

Lepd meg kutyabarát szeretteidet, ismerőseidet egy igazán különleges kutyás ajándékkal! Ha legalább annyi fotóval találkozol Facebookon és Instagramon a kutyusáról, mint amennyit saját magáról tölt fel, egészen biztosan örülni fog egy rajzolt portrénak, amin házi kedvencével együtt szerepel! 

Személyes ajándék ötlet kutyás gazdiknak bármilyen alkalomra!

Legyen szó németjuhászról, beagle-ről, buldogról, pomerániai törpespicről, keverék, fajtiszta, vagy bármilyen kutyusról, csak fénykép kell, és megörökítem a kedvencet vidám, meseszerű stílusban! 🙂

Hogyan zajlik egy kutyás portré rendelése és elkészítése?

megrendelés

A kívánt paramétereket kiválasztva leadod a rendelés itt, a honlapon keresztül, vagy a gallaynagykrisztina@gmail.com email címen.

egyeztetés

Ha a webshopon keresztül rendelsz, először kapsz egy automatikus visszaigazoló emailt. (Ezzel nincs további teendőd.) Néhány napon belül pedig küldök egy email személyre szabottan a rendeléseddel kapcsolatban, ahol minden részletet megbeszélünk.

Átutalás

Elutalod a megrendelés összegét az emailben kapott bankszámlaszámra. (Webshopon keresztül leadott megrendelés során is csak a személyre szabott egyeztetés után kell fizetned!)

illusztráció elkészítése

A megbeszéltek alapján elkészítem a személyre szabott illusztrációt.

kész illusztráció elküldése

Remélem, sok-sok örömet szerzek az elkészült alkotással!

Milyen formában kapod meg az elkészült képet?

Az ajándékba (vagy éppen magadnak szán) kutyás portré megrendelésekor lehetőséged van kiválasztani, hogy digitális, tehát emailben küldött, otthon, vagy nyomdában nyomtható formátumban szeretnéd-e a képet, vagy már keretezve, kinyomtatva. Arról, hogy hogyan tudod te magad kinyomtatni, ebben a bejegyzésben olvashatsz részletesen!

Így készült egy személyre szabott kutyás portré

A videón természetesen jócskán felgyorsítva látható a folyamat! 🙂

Rendelésed leadhatod a lenti „Rendelek!” gombra kattintva, ahol ki tudod választani, hogy hány személy és házi kedvenc szereplejen a képen, valamint nyomtatható formátumban, vagy már keretezve szeretnéd. 

De rendelésed akár emailben is elküldheted a gallaynagykrisztina@gmail.com címre! (Ez esetben a tárgyba kérlek írd be: kutyás ajándék portré rendelés)

FONTOS! Itt még csak a rendelési igényed jelzed felém,  még semmit nem kell fizetned. A részleteket mindig e-mailben egyeztetjük a rendelési igényed leadását követően! 🙂

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, vagy Messengeren

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!