nászajándék ötletek boríték

Pénz nászajándékba? – DIY nászajándék ötletek a szokásos borítékok helyett

Ahogy nyakunkon az esküvő szezon, meghívott vendégként azonnal felmerül a kérdés, hogy mégis mit adjunk az ifjú párnak és nem győzzük keresgélni a nászajándék ötleteket. Esetleg bevállaljuk a huszonötödik pohárkészletet, vagy maradjon a praktikus, de nem éppen kreatív készpénz megoldás? 

nászajándék ötletek pénz

A pénzt is kell valamibe tenni!

Ilyenkor jön általában, hogy az ember berohan a legelső papír írószer üzletbe, és gyorsan lekap az állványról egy esküvői képeslapot, a szokásos sablonszöveggel.

Mi ezzel a gond?

A sok borzasztóan giccses és tíz évvel divatjamúlt grafika mellett szerencsére sok szép nászajándék képeslap közül is lehet válogatni, azonban hidd el, hogy nem te leszel az egyetlen, akinek megtetszik az adott minta.
Persze azzal sincs semmi eget rengető probléma, ha az ifjú pár több ugyan olyan grafikával ellátott képeslapot kap. 

Viszont így nem lesz benne semmi igazán személyes…

Akkor már miért is ne lehetne inkább valami egyedi? Ráadásul fillérekből?

Nászajándék ötletek tőlem: Három teljesen ingyenesen letölthető képeslap grafikáimat használhatod tökéletes nászajándék kísérőlapként!

A letölthető képeslap sablonok:

Válaszd ki a képeslapon szereplő szöveget, vagy töltsd le az üres sablont, és írj rá olyan szöveget, amilyet csak szeretnél!

Nincs más dolgod, mint megadni a keresztneved és az e-mail címed, és máris letöltheted, nyomtathatod a képeslapot, akár otthon is! A nyomtatásról részletesen olvashatsz a kép nyomtatása otthon bejegyzésben!

képeslap esküvőre, évfordulóra

Milyen legyen a boríték? - 5+1 ötlet

Rengeteg boríték közül lehet válogatni a papír írószert üzletekben, vagy kreatív hobbi boltokban, nekem egyik személyes kedvencem a Panton, ahol papírok és borítékok széles választéka található.
De ha valami még kreatívabban szeretnél, íme a Pinterestről összegyűjtött nászajándék ötletek, hogy miben adhatod át az ajándékot.

1. Egyszerű boríték hajtogatás

2. Papírtasak csipkével

3. Szívből boríték

4. Ráérősebbeknek

5. Könyv oldalba csomagolva

+ 1 "Palackposta"

Mégsem csak pénzt adnál?

Ha a pénz mellé, vagy éppen helyett, mégis inkább valami maradandőbb mellett döntenél, nézd meg, milyen egyedi illusztrációkkal lepheted meg az ifjú párt!

Kattint ide, ha érdekelnek az egyedi illusztráció készítés részletei!

Érdekelnek a további munkáim? Kövess Insagramon és Facebookon!

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok szám 1

Legyél Te az első, aki szavaz!