Nyerj egyedi illusztrációt Valentin napra, vagy amire csak szeretnéd!

Ez a játék már lezárult, de kövess a legújabb akciókért, programokért! 🙂

A novemberi Facebook játék sikere után most instagram oldalamon indítok egy gyors kis nyereményjátékot, ahol lehetőség van egy cuki páros illusztráció megnyerésére, amit ajándékozhattok Valentin napra, vagy amire csak szeretnétek! 

A játék posztja:

Mit nyerhetsz?

Egy A4-es méretig nyomtatható digitális illusztrációt, rólad és arról a személyről, akiről szeretnéd, plusz 1-1 kiegészítővel. Kiegészítő lehet: cica, kutya, kávé, könyv, tehát bármi, ami jellemez titeket. Ha a nyereményed nem páros illusztrációként szeretnéd, hanem pl. kiskedvenceddel, akkor ő számít a „párodnak”, és rajta kívül kapsz még 2 kiegészítőt. 🙂

Mit kell tenned?

  • Kövesd a @designfreakart – ot instagramon
  • Lájkold a játék posztját
  • Szintén a posztnál kommentben jelölj be 3 ismerősödet, aki szerinted örülne egy ilyen illusztrációnak (és hátha ők pedig veled szeretnének szerepelni az illusztráción, így dupla esélyetek lesz, ha ők is játszanak! ;D)

+ insta sztoriban megosztás nem követelmény, de nagyon örülök minden megosztásnak! 🙂

A részletes játékszabályt itt találod. (Mikor, hogy veszem fel a nyertessel a kapcsolatot, stb.)

Sorsolás: 2019. febr. 3. (20:00)

Egyedi illusztrációk hamarosan rendelhetők is lesznek, az ezzel kapcsolatos információkért kövessétek az oldalt szintén Instagramon vagy Facebookon! Ezeken a felületeken értesülhettek a leggyorsabban a grafikáimból tervezett kiállításról is, mely márciusra várható, és nagyon-nagyon izgatott vagyok miatta!

Legfrissebb rajzaim Instagramon:

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!