Valentin napi ajándék nyereményjáték szabályzat

Nyerj egyedi illusztrációt a designfreak.hu Valentin napi Instagram ajándékába!

A játékhoz tartozó blogbejegyzést itt találod, részletes szabályzat pedig a kép alatt olvasható.

Instagram nyereményjáték szabályzat:

A Játékban való részvétel a jelen játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A játék 2019. január 27. (vasárnap) 14:30-kor indul, és 2019. február 3. (vasárnap) 20:00-kor ér véget.

Sorsolás: 2019. febr. 3. 20:00

A játékban való részvétel feltétele:

A szervező (Gallay-Nagy Krisztina @designfreakart) fenntartja a jogot, hogy a nem a játékhoz kapcsolódó, vagy sértő kommenteket törölje.

A sorsolás a https://commentpicker.com/ honlapon keresztül történik.

Az Instagram nyertes neve a https://www.instagram.com/designfreakart/ oldal sztorijában kerül közzétételre, a nyertessel Instagramon privát üzenetben veszem fel a kapcsolatot.

Nyeremény:

A játék nyertese 1 darab páros illusztrációt kap digitális formában, melyen az általa választott személlyel, vagy házikedvenccel szerepel.

A rajzot .png és nyomtatható .pdf formátumban. (kb. 29,7 × 29,7 cm méretig nyomtatható, tehát egy A/4-es lapra fér rá), mely legkésőbb február 13-ig lesz eljuttatva a nyerteshez, e-mailen keresztül. E-mailre a kép minőségének megőrzése miatt van szükség, a Facebook megosztási lehetőségei tömöríti a képeket.

A nyertesnek legkésőbb február 7-ig részletesebb leírást kell adnia a rajzolandó személyek megjelenéséről (hajszín, frizura, öltözködési jellemzők, stb.), opcionálisan fényképet csatolni a személyekről.

Ha az együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, a szervező fenntartja a jogot a későbbi átadásra, vagy a szükséges információk teljes hiánya esetén pótnyertes sorsolására.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyertesek számára készített rajzokat a továbbiakban a portfólióiban (instagram, facebook, behance, deviantart, tumbrl) közzé tegye.

A nyertes a nyereményt csak személyes használatra alkalmazhatja, kereskedelmi célokra nem. (Tehát például beállíthatja a személyes oldalain profilképnek, kinyomtathatja magának, családtagjainak, azonban az alkotó engedélye nélkül nem használhatja céges közösségi oldalak profilképeként, nem nyomtathatja eladásra, promócióra szánt termékekre.)

A nyereményjáték semmilyen módon nem kapcsolódik az Instagramhoz.