raklapos vásár magyar nemzeti galéria

Programajánló: raklapos vásár a Múzeum Shopban

Ez a program már lezajlott, de kövess a legújabb akciókért, programokért! 🙂

A festmények, szobrok, és bármilyen művészeti forma nagy rajongójaként azonnal felkeltette az érdeklődésem a Múzeum Shop által Facebookon meghirdetett raklapos vásár.

Meg is osztom veletek, hogy milyen élményekkel (és zsákmányokkal) távoztam.

„Gyertek fel a Magyar Nemzeti Galéria, Hungarian National Gallery „A” épületi boltunkba és tuti, hogy nem mentek haza üres kézzel! Az akcióban résztvevő termékeket, most akár 80% kedvezménnyel tudjátok beszerezni! Rengeteg katalógus, művészeti könyv, ajándéktárgy és papír-írószer közül mazsolázhattok. Hogy mi az ok? Meg szeretnénk újulni, vért szeretnénk frissíteni, el szeretnénk búcsúztatni a Szépművészeti Múzeum korábbi termékeit, hiszen hamarosan új kollekcióval debütálunk! :)” (Facebook Esemény) Hát lehet ennek ellenállni? Nekem nem sikerült. A nyitás után egy nappal fel is kerekedtem, hogy sétálgassak kicsit a Budai Várnegyedben, és megszemléljem magamnak ezt a bizonyos 80%-os kedvezményekkel is kecsegtető akciót. Ami az első meglepetésként ért, hogy viszonylag kora délután mentem, és már akkor is bőven akadtak vásárlók a raklapokkal berendezett teremben.

Nézzük is a kínálatot!

A szerdai (febr. 28.) látvány a következőképpen nézett ki: raklapos vásár a múzeum shopban raklapos vásár a múzeum shopban termékek raklapos vásár a múzeum shopban táska

Az árak pedig bizony tényleg kedvezményesek!

Aki már járt múzeum shopban (meg úgy általában bármilyen, turisták által is látogatott helyen), tudja, hogy nem éppen pénztárcabarátok a kis szuvenírek.  Ezen a raklapos vásáron azonban beszerezhetünk például 300 Ft-os hűtőmágnes, kulcstartót és A5-ös jegyzetfüzetet. 20 Ft-ért pedig képeslap üti a markunk. Amik között szerintem igazán megéri szemezgetni, azok a művészeti katalógusok, könyvek. Ezt például 100 Ft-ért hoztam el:

Igaz, angol nyelvű, 1998-as kiadás, de a rajzolás szerelmeseinek szerintem élmény lapozgatni.

 A többi, ami nélkül nem tudtam távozni:

  • Múmiák testközelben könyv: 500 Ft (79 oldal, 2011-es kiadás)
  • Ferenczy Károly festményes A/5-ös vázlatfüzet: 300 Ft
  • El Greco képeslap 20 Ft (muszáj volt megvennem, mert amikor egyetemmel a Szépművészeti Múzeumban rajzoltunk tanulmányokat, ez volt az egyik festmény, amiről a kezeket rajzolam)
  • Cézanne hűtőmágnes 300 Ft
Ezeket szereztem be én, az esemény március 25-ig van meghirdetve, úgyhogy még biztos van miből szemezgetni! Ha tetszett a bejegyzés, és szívesen olvasnál még tőlem hasonló témákban, nagyon örülök a követésnek, megosztásnak. 🙂 Facebook, Instagram: @designfreakblog

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!