szín 2018

Ez lesz a legnépszerűbb szín 2018-ban

Tavaly is írtam bejegyzést a Pantone év színéről, ami 2017-ben a Greenery, azaz „üdezöld” lett. Idén sem maradhat el egy rövid szösszenet arról, hogy milyen szín fogja uralni a világot 2018-ban.

Az egész „év színe” dolog kapcsán húzhatjuk a szánkat, hogy hát mi a csudáért jó, ha összegyűl egy csapat ember, és kimondják, hogy márpedig ez vagy az lesz az év színe.

Minek foglalkozzunk mi ezzel? Kinek jó ez egyáltalán? 

Nos, a dizájnereknek jó.

Legyen szó ruha, bútor, grafikai, vagy akármilyen, kifejezetten kereskedelmi célra készített tervezésről, az alkotóknak nagy segítséget nyújt egy ilyen év színe meghatározás. Támpontot ad, így nehezebb mellényúlni, és garantáltabbak a vásárlók. Nem véletlen tehát, hogy a 2017-ben kikiáltott Greenery következtében például nagy népszerűségnek örvendtek a zöld levélmintás ruhadarabok a fürdőruhától a pólókon át, a nadrágokig és szoknyákig. A plázák üzleteit járva pedig ti is egészen biztosan belefutottatok kaktusz mintás dolgokba.

Mi lesz a legdivatosabb szín 2018-ban?

Az ultraviola.

szín 2018

Forrás: Olesia Lecho

ultraviola

Forrás: tumblr

Úgyhogy emberek, készüljetek fel a lila-áradatra! Tavaszra egészen biztosan ellepik a polcokat az ultraviola színű termékek. Ti hogy álltok ezzel a színnel?

Ha tetszett a bejegyzés, mindig örömmel fogadok egy lájkot, vagy megosztást! 😉

Facebook, Instagram: @designfreakblog

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!