tojásfestés játék

Húsvéti tojásfestés, ahogy még nem próbáltad!

Közeleg a Húsvét, ideje nekiállni a tojásfestésnek!

De nem is akárhogy…

Aki rendszeresen követi a blogot, az tudja, hogy 2017 decemberében már felkerült Google Play-ra a karácsonyi témájú andoridos játékunk, a Christmas Eve. A játékfejlesztés továbbra is egy remek közös hobbi a férjemmel, viszont a munka mellett néha nem sok időnk és energiánk marad a játékokkal való aktív ügyködésre.

A Húsvét közeledte azonban megint jó apropó volt arra, hogy megpróbáljunk összehozni valamit.

indie game development

Február végén született meg a nyuszis, tojásfestős játék ötlete, és a márc. 15-i hosszú hétvégének (is) köszönhetően rekordidő alatt sikerült elkészítenünk a játékot.

húsvéti tojásfestés

Egyszerű, aranyos grafikájú kis játék, reményeink szerint felnőttek és gyerkőcök egyaránt élvezni fogják. A játék lényege, hogy a nyuszikák által rendelt tojásokat minél gyorsabban kell megfesteni, és odaadni nekik, minél rövidebb idő alatt. Aki kedveli a „főzős” telefonos játékokat, azoknak reméljük különösen tetszeni fog ez a tojásfestős változat.

A grafikát teljes egészében én csináltam hozzá, férjem, Bence pedig megírta a programot. Ez így egy mondatba sűrítve elég egyszerűen hangzik, de lassan négy heti munka van benne. Reméljük, megérte és sokaknak fog néhány szórakoztató percet okozni!

indie android game

Ez a második Google Play-re feltöltött játékunk, és tudjuk, hogy azért messze van még a profi játékstúdiók által készített játékoktól, de nagyon reméljük, hogy legalább egy esélyt adtok a kipróbálásának!

tojásfestés

A játék természetesen ingyenes és a Google Play-ből tölthető le, akárcsak bármelyik más Androidos alkalmazás. A fenti gomb is a Google Play-re irányít, de ha a keresőbe beírjátok hogy „Neofelis Studio”, akkor is megtaláljátok „Easter Egg Painting” néven!

Jelenleg tíz pálya játszható, de hamarosan jönnek az új pályák, ráadásul egy kis nehezítéssel, extra feladatokkal 😉

Nagyon örülünk minden visszajelzésnek, észrevételnek, kritikának, nyugodtan írjátok meg akár itt kommentbe, Facebookon (akár DesignFreaken, akár Neofelisen), vagy a személyes profilunkon, bárhol, ahol könnyebben megtaláltok!

Reméljük, sikerül a játékkal egy kis mosolyt csempészni a húsvéti készülődésbe!

Kellemes, tojásfestéssel egybekötött húsvéti készülődést kívánunk! 🙂

Ha érdekelnek a játékfejlesztési projektjeink folyamata, kövess minek Facebookon és Instagramon! @neofelisstudion

tojásfestés

 

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!