Nallaana, a földönkívüli szupermodell

Divatrajz könyv alapján bejegyzéseimben elkezdtem összeboronálni a divattervezést az olvasásélményeimmel, a Nallaana címkével ellátott írásaimban pedig sci-fi területek felé kalandozok. Kíváncsi vagyok, mit szóltok ehhez a kissé elborult témához!

nallaana_avatar

Nallaana Zimathrya, becenevén Nalla, a Verupra bolygón született, szülei elismert előadóművészek a bolygón, aminek köszönhetően Nallaana már kiskorában is többször lehetőséget kapott, hogy különböző divatházak kampányaiban szerepeljen, így a divat világa mindig is közel állt hozzá.

Tizenévesen elhatározta, hogy a modellkedés mellett nem csak a saját világa divatjáról és stílusairól szeretne minél szélesebb körű ismeretekhez jutni, hanem más bolygók öltözködési szokásait is szívesen tanulmányozná.

 

Mivel a Földön élő uralkodó faj alkati sajátosságai többé-kevésbé egyeznek a Verpura bolygó lakóinak testfelépítésével (legalábbis a végtagok számát illetően…), Nallaana jó ideje különös figyelmet fordított bolygónk divatjára.

Idén pedig végre lehetősége is akadt, hogy közelebbről megfigyelhesse a legújabb földi trendeket. Az első ruha, amibe belebújt, Alexander Wang 2017 tavaszi bemutatójának egyik darabja:

nallaana_alexanderwang_2017_spring_s_divatrajz

Persze könnyen elképzelhető, hogy Nallaana érdeklődése Földünk iránt valójában egy inváziót leplez, és hamarosan több száz Verupra-i űrhajó gyülekezik a bolygónk körül. Addig viszont Nallaana kedvére öltözködhet.

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!