egyedi esküvői meghívó illusztrációval

Esküvői meghívó egyedi illusztrációval

Esküvői meghívó Rólatok készült rajzzal, hogy a vendégeknek még sok-sok év után is azonnal Ti jussatok eszébe a meghívóról, egy pillanatig se gondolkozzanak, hogy vajon melyik „Anna és Zoli”-tól kaphatták!

személyes illusztráció

Egyedi esküvői meghívó, ami nem csak egy díszes „papírdarab” némi szokványos szöveggel, hanem megmutatja, kik is vagytok valójában.

örök emlék

Nem csak a meghívókon marad örök emlék a rólatok készült illusztráció, nyomtathatjátok bögrére, párnára, vagy amire csak szeretnétek!

teljes arculat

Ültetőkártyák, ajándékkísérő kártyákat, menük és bármi egyéb grafikai megvalósítására is van lehetőség!

SAJÁT ESKÜVŐI MEGHÍVÓS TÖRTÉNET

Nemcsak tervezői tapaszaltom alapján, hanem feleségként is átlátom az „esküvői meghívó dilemmát”, amire aztán a Nagy Nap egész megjelenése épül.

Emlékszem, amikor néhány éve a saját meghívónk elkészítésébe fogtam! Grafikusként jókora előnnyel kezdtem, de természetesen én is végigfutottam a szokásos köröket: Milyen méretű? Milyen papírra? Milyen borítékban? Mennyiért?

Abban az évben ráadásul több esküvő is volt a családban, így még nagyobb volt a „nyomás”, hogy valami egészen egyedivel rukkoljunk elő, ami nem csak egy díszes, nyomtatott lap lesz, ami valamelyik fiók mélyén landol, az összes többi esküvői, szalagavatós és ballagási meghívó közé. (A kevésbé szentimentálisak néhány év múlva a nagytakarítás során megszabaduljanak tőle.) Valami olyat akartam, ami az esküvő dátumánál többet ad azok számára is, akiket meghívunk.

Következett hát az Instagram és Pinterest posztok végtelen görgetése abban a reményben, hogy egyszer csak szembejön velem a tökéletes meghívó típus, amilyenek igazán Mi vagyunk, ami több, mint egy „egyedi meghívónak” titulált dolog, amiből úgyis legyártanak évi több tízezret.

Valami, ami csak a miénk, ami nem csak két név, dátum és helyszínek, hanem azonnal mi jutunk az eszébe annak, aki rápillant. És hát mi mutathatna be minket annál jobban, mint egy rólunk készült kép?

egyedi esküvői meghívó, rajzos illusztrációval

illusztráció a köszönőajándék vagy vendégkönyv díszeként

köszönőajándék esküvőre

Annak, hogy a meghívóra készített  páros illusztrációt még hol használjátok fel az esküvőtökön, csak a képzelet szabhat határt! Kerülhet nyomtatva az ültetőkártyák hátoldalára, vagy akár külön kis kártyára a vendégeknek szánt köszönőajándék mellé. 

De remekül mutathat a kedves kis kép akár a vendégkönyv első oldalára beragasztva is! 

munkáimról mondták

Amikor a tehetség és a kreativitás találkozik. Krisza illusztrációi ötletesek, életteliek, vibrálóak és szépek. Minden alkotása egy kis csoda! ❤

Móni

Nagyon ügyes, rengeteg stílusban dolgozik és minden ötletre segítőkészen állt rendelkezésünkre!

Ági

Nemcsak az egyediség tetszik a rajzban, hanem az is, hogy milyen részletekbe menő, apró dolgokra is odafigyelő munkát kaphattam, ami igazán személyessé teszi az ajándékot.

Laura

digitális csomagok ára

Azok számára, akik szeretnék maguk intézni a nyomtatást. 

Az alábbi táblázatokban találod az illusztrációk, esküvői meghívók árát. Minden megrendelt anyagot e-mailen keresztül, nyomtatható formátumban kapsz meg.

A nyomtatott meghívókra, (ültetőkártyára, menükártyára, stb.) is az alábbi szerkesztési költségek vonatkoznak, a nyomtatással kapcsolatban lejjebb találsz információkat!

Páros illusztráció

AZ ÁR DIGITÁLIS FORMÁTUMRA, OTTHONI NYOMTATÁSRA VONATKOZIK!

12 000 Ft-tól

Digitális illusztráció rólad és párodról + 1-1 jellemző kiegészítővel (pl. házi kedvenc, hobbihoz kapcsolódó tárgy)

Az illusztrációt e-mailen keresztül kapod meg.

A képet tetszés szerint használhatod fel, kinyomtathatod papírra, pólóra, bögrére, amire csak szeretnéd!

Már meg is rendelheted a shopon keresztül!

esküvői meghívó

AZ ÁR DIGITÁLIS FORMÁTUMRA, OTTHONI NYOMTATÁSRA VONATKOZIK!

20 000 Ft-tól

Kétoldalas esküvői meghívó digitális, nyomtatható formátumban, páros illusztrációval, sablonok közül választható betűtípussal és szöveggel.

A rólatok készült páros illusztráció a meghívó szövege nélkül., hogy akár képkeretbe is rakhassátok.

Az meghívót és az illusztrációt e-mailen keresztül kapod meg.

Már meg is rendelheted a shopon keresztül!

teljes esküvői csomag

AZ ÁR DIGITÁLIS FORMÁTUMRA, OTTHONI NYOMTATÁSRA VONATKOZIK!

60 000 Ft-tól

Kétoldalas esküvői meghívó digitális, nyomtatható formátumban, páros illusztrációval, sablonok közül választható betűtípussal és szöveggel.

A rólatok készült páros illusztráció a meghívó szövege nélkül.

Ültetőkártyák sablon alapján, a meghívó kiválasztott betűtípusával.

Menükártyák sablon alapján, a meghívó kiválasztott betűtípusával.

Ajándék kísérő kártya sablon alapján, a meghívó kiválasztott betűtípusával, kérés szerint a rólatok készült illusztráció kicsinyített változatával.

A digitális anyagokat e-mailen keresztül kapod meg.

nyomtatva szeretném!

Természetesen van lehetőség a meghívók, ültetőkártyák és minden egyéb esküvői grafikai elem megrendelésére úgy, hogy Neked már csak át kelljen venni a kinyomtatott példányokat. Ezekre azonban minden esetben egyedi árajánlat készül

Ne feledd, ha nyomtatva kéred, a rólatok készült digitális illusztrációt akkor is megkapod e-mailben, amit később arra nyomtatjátok, amire csak szeretnétek!

árajánlatot kérek!


  igennem

  Kérlek, amennyiben nem kapsz üzenetedre visszajelzést emailben 2 munkanapon belül, keress a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, vagy Messengeren!

  nyomtatva szeretném!

  A nyomtatott megrendelésekre is a fenti szerkesztési költségek vonatkoznak, plusz 5 000 Ft nyomdai ügyintézés kerül felszámolásra.

  Az alábbi nyomtatási árak csak tájékoztató jellegűek, hogy nagyjából tudd, mivel számolhatsz! A nyomtatási árakról mindig személyre szabottan árajánlatot kapsz a megrendelést követően!

  meghívó nyomtatás

  210 Ft/db-tól

  minimum 50 db meghívó rendelése esetén

  A6-os (10,5x14,8 cm) méret

  kétoldalas

  fehér, enyhén mintázott kreatív kartonra

  ültetőkártya nyomtatás

  230 Ft/db-tól

  minimum 50 db meghívó rendelése esetén

  9x5 cm (félbehajtott méret)

  fehér, enyhén mintázott kreatív kartonra

  menükártya nyomtatás

  350 Ft/db-tól

  minimum 25 db meghívó rendelése esetén

  9,9x21 cm

  kétsoldalas

  fehér, enyhén mintázott kreatív kartonra

  ajándékkísérő nyomtatás

  160 Ft/db-tól

  minimum 50 db meghívó rendelése esetén

  9x5 cm

  fehér, enyhén mintázott kreatív kartonra

  gyors számolás

  50 db meghívó + 50 db ültetőkártya

  Szerkesztési költség: meghívó+ ültetőkártya = 20 000 + 6 000= 26 000 Ft

  Nyomdai ügyintézés: 5 000 Ft

  Nyomtatás: 10 500 Ft + 11 500 Ft = 22 000 Ft

  Összesen: 53 000 Ft , tehát megközelítőleg 530 Ft a meghívó, ültetőkártya darabja

  És ne feledd, ha nyomtatva kéred, a rólatok készült digitális illusztrációt akkor is megkapod e-mailben, amit később arra nyomtatjátok, amire csak szeretnétek!

  gyakran ismételt kérdések

  Minden egyes illusztrációt szabad kézzel rajzolok, tableten, illetve digitális rajztáblán. A rajzolás folyamata ugyan úgy zajlik, mintha papírra, ceruzával vagy ecsettel dolgoznék, csak éppen nem kell külön digitalizálni az elkészült rajzot. 

  Megrendelés során mindig egyeztetjük az elkészülés időpontját. Semmiképpen sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a megrendelést, hiszen egy-egy illusztráció, meghívó elkészítése a bonyolultságtól függően több hétbe is telhet. Mivel minden egyes darab egyedi módon készül el, az elkészítési időt az is befolyásolja, hogy hány futó megrendelésem van. A megrendeléseket mindig beérkezési – fizetési – sorrendben készítem el.

  Csak a nyomdakész fájlokat tartalmazza az ár, a szerkeszthető fájlokkal kapcsolatban külön egyeztetés szükséges.

  Amennyiben otthon szeretnéd kinyomtatni a meghívókat, ültetőkártyákat, A4-es lapra felszerkesztve fogod megkapni az anyagokat, melyeket egyszerű otthoni nyomtatóval is könnyen ki tudsz nyomtatni a kívánt mennyiségben, és már csak felvágnod kell őket.

  Minderről a megrendelés során is egyeztetünk!

  A fizetés előre utalással történik, e-mailben fogod megkapni az utaláshoz szükséges adatokat.

  Alanyi ÁFA mentes KATA-s egyéni vállalkozó vagyok, így a feltüntetett árak mindig bruttó árak.

  Maradt még kérdésed?

  Bármilyen kérdéssel kapcsolatban nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, vagy Messengeren

  Érdekelnek a további munkáim? Kövess Insagramon és Facebookon!