húsvéti színező

Húsvéti színező vagy sablon

Foglald le a gyerekeket, vagy akár saját magadat különböző bonyolultságú mintákkal ellátott húsvéti színezővel! A kifestő alap akár sablonként is használható üvegmatrica készítéshez, üvegfestéshez, tojásfestéshez, vagy bármihez, amihez csak szeretnéd.

A három húsvéti színező saját felhasználásra (vagy iskolában, óvodában) nyomtathatóak, használhatóak, azonban kereskedelmi forgalomba az engedélyem nélkül nem hozhatóak!  

A színezők nyomtatható, A4-es verziót a képekre, a lenyíló menüből válaszd ki, melyik mintát szeretnéd, majd a pedig a letöltés gombra kattintva tudod lementeni teljesen ingyenesen. 

Letöltéshez csupán email cím megadása és egy keresztnév szükséges, de ne aggódj, nem foglak felesleges hírlevelekkel zaklatni.

Ezek a húsvéti tojás színezők különböző nehézségűek, válaszd, amelyik neked, vagy a gyerekeknek leginkább megfelelő! 🙂

A kifestők száma bővülni fog még a héten, ezért nézz vissza az oldalra, vagy az illusztrációimmal kapcsolatos legfrisseb információkért követt instagaramon, vagy facebookon!

tojás kifestő

Oszd meg a kész műveket!

Nagy örömmel veszem, hogy ha a kiszínezett oldalakat lefotózod, és megosztod velem facebookon, vagy instagramon, de akár a lent megadott emailcímre is szívesen várom a színes tojásokról készült képeket!

Jó színezést kívánok! 🙂

Remélem, elnyerte valamelyik húsvéti színező a tetszésed, és szívesen osztod meg családoddal, ismerőseiddel!

Ha bármi kérdésed merül fel a letöltéssel és felhasználással kapcsolatban, vagy csak megosztanád velem a véleményed, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot a gallaynagykrisztina@gmail.com címen, vagy Messengeren! Minden visszajelzésnek nagyon örülök!

Húsvéti képeslap

Ha szívesen lepnéd meg szeretteidet egy már színes, kedves, húsvéti képeslappal, tavalyi bejegyzésem négy letölthető képeslapot találsz!

Érdekelnek a legfrissebb munkáim?

Kövess Instagramon és/vagy Facebookon!

Gallay-Nagy Krisztina illusztrátor, író

2016-ban végeztem az Óbudai Egyetemen formatervező mérnökként, azóta grafikusként dolgozom, 2019 óta szabadúszó grafikus/illusztrátorként. Saját, kitalált történeteim szereplői „papírra vetése” mellett úgy gondoltam, miért is ne szerezhetnék örömet azzal, hogy nagyon is hús-vér emberek egy-egy fontos pillanatát örökítem meg. Bővebben

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok szám 1

Legyél Te az első, aki szavaz!