Oscar 2017: A legszebb ruhák

Ahogy már mindenki értesülhetett a hírről, újabb magyar Oscar-nyertesnek örülhetünk, Deák Kristóf Mindenki című filmje nyerte el a legjobb rövidfilmnek járó Oscar-díjat!

A média kedélyeit pedig az a bizonyos világraszóló baki borzolta, ahol véletlenül a La La Land (Kaliforniai álom) kapta meg a legjobb filmnek járó díja a Moonlight (Holdfény) helyett. Most viszont nézzük, melyek voltak a vörös szőnyeg legszebb ruhái!

Ilyenkor mindent elárasztanak a legjobb és legrosszabb ruhákat boncolgató cikkek, legalább annyit olvashatunk a ruhákról, mint a nyertes filmekről, ahány blogger, annyi ízlés, ami az egyik szerint borzalmas, az a másik szerint merész és egyedi.

Én is összegyűjtésem a hat abszolút kedvencem, amik mellett tényleg nem tudtam elmenni szó nélkül.

Brie Larson – Oscar de la Renta

Brie Larson Gloden Globe-on viselt ruhája is megvett magának, ez a fekete, fodrozódó Oscar de la Renta ruha is megint a „nagyon szívesen vonulnék benne én is” kategória.

Brie Larson in Oscar de la Renta

 

Emma Stone – Givenchy 

A La La Land végül ugyan nem nyerte meg a legjobb filmnek járó aranyszobrot, de Emma Stone azért hazavihette a legjobb női főszereplőnek járó díjat. A húszas éveket idéző ruhája tökéletesen illet az alkalomhoz.

Emma Stone in Givenchy Couture

 

Halle Berry – Atelier Versace

Halle Berry is Emma Stone-hoz hasonlóan csillogott, de a Versace ruha nem a múltszázadból inspirálódott, hanem kifejezetten modern irányba ment.

halleberry-Atelier Versace

 

Naomie Harris – Calvin-Klein

Az eddig felsoroltakkal ellentétben nem egy tipikus nagyestélyi, de modern, és nagyon elegáns. És habár a cipő sárga pántja nem nyerte el a tetszésem, az aszimmetrikus díszítés nagyon feldobja!

Naomie Harris in Calvin Klein

 

Viola Davis – Armani

Viola Davis nyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat, a ruhája pedig egyszerű és nagyszerű! Kell az a piros!

Viola Davis in Armani

 

Auli’i Cravalho – Rubin Singer

Moana (magyarul Vaiana – de miért, miért, árulja el valaki!) hangját adó, tizenhat éves színésznőnek remekül állt a kissé hercegnős, art deco mintákat idéző ruha.
Auli’i Cravalho in Rubin Singer

A lista teljesen saját ízlésen alapul, a többi ruhát végigböngészheted a Vogue honlapján! Neked melyik ruha tetszett a legjobban?

Hogy tetszett a bejegyzés?

Segíts visszajelzéseddel az oldal folyamatos fejlesztésében! 🙂

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok szám 0

Legyél Te az első, aki szavaz!