DesignFreak Art nyereményjáték játékszabályzata

A Játékban való részvétel a jelen játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A játék 2018. november 4. (vasárnap) 10:00 órakor indul, és 2018. november 11. 20:30-kor ér véget.

A játékban való részvétel feltétele a posztban feltüntetett kérdés megválaszolása 3 db szóval. A többször való kommentelés nem növeli a nyerési esélyeket!

A játékban 1 nyertes kerül kisorsolásra a hozzászólást írók közül.

A szervező (Gallay-Nagy Krisztina @designfreakart) fenntartja a jogot, hogy a nem a játékhoz kapcsolódó, vagy sértő kommenteket törölje.

A sorsolás a https://commentpicker.com/ honlapon keresztül történik.

A nyertesek neve az adott Facebook poszt hozzászólásában kerül közzétételre, valamint a https://www.facebook.com/designfreakart Facebook oldalon. A nyertessel Facebookon, privát üzenetben veszem fel a kapcsolatot.

A játék nyertese 1 darab illusztrációt kap az általa választott személyről, .png és nyomtatható .pdf formátumban. (kb. 29,7 × 29,7 cm méretig nyomtatható, tehát egy A/4-es lapra fér rá), mely legkésőbb 30-ig lesz eljuttatva a nyerteshez, e-mailen keresztül. E-mailre a kép minőségének megőrzése miatt van szükség, a Facebook megosztási lehetőségei tömöríti a képeket.

A nyertesnek legkésőbb november 18-ig részletesebb leírást kell adnia a rajzolandó személy megjelenéséről (hajszín, frizura, öltözködési jellemzők, stb.), opcionálisan fényképet csatolni a személyről.

Ha az együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, a szervező fenntartja a jogot a későbbi átadásra, vagy a szükséges információk teljes hiánya esetén pótnyertes sorsolására.

A szervező fenntartja a jogot, hogy a nyertesek számára készített rajzokat a továbbiakban a portfólióiban (instagram, facebook, behance, deviantart, tumbrl) közzé tegye.

A nyertes a nyereményt csak személyes használatra alkalmazhatja, kereskedelmi célokra nem. (Tehát például beállíthatja a személyes oldalain profilképnek, kinyomtathatja magának, családtagjainak, azonban az alkotó engedélye nélkül nem használhatja céges közösségi oldalak profilképeként, nem nyomtathatja eladásra, promócióra szánt termékekre.)

A nyereményjáték semmilyen módon nem kapcsolódik a Facebookhoz.