Rólam

dsc06250_r_profilkepA ’90-es évek gyermeke vagyok, aki a Harry Potter miatt szeretett bele a könyvek világába, akinek az internet az MSN-nel és a G-Portállal kezdődött, aki tizenévesen vérbeli fangörlként szegecses kiegészítőkben és pirosra festett szemhéjjal „pop-punk-rockot” ordíttatott, talpig feketében megjárta a fanfiction-ök bugyrait, és mindeközben megtanulta, hogy az a legfontosabb, hogy „Légy mindig Önmagad!”. Ennek következtében pedig még mindig gőzerővel keresem azt a bizonyos Önmagam, akiről időközben kiderült, hogy folyamatosan változik, alakul és remélhetőleg egyre több lesz.

Eldicsekedhetnék, hogy én már egészen kisgyerekként elhatároztam, hogy ha felnövök, divattal fogok foglalkozni, mert halomban állnak a dobozokban a saját készítésű kis divatmagazinjaim, szupertrendi divatrajzokkal és szépségtippekkel.

Tizenévesen viszont sokkal vonzóbbnak tűnt a lázadó anti-divat, és akkor éppen úgy gondoltam, hogy minden, ami divatos, az csak a fogyasztói társadalom néphülyítő összeesküvése: a Divat mindenkiből agyatlan fogyasztót akar csinálni. Azóta azért megtanultam, hogy aki vakon akarja követni a tömeget, az így is, úgy is megteszi, de a divatnak attól még megvannak az értéket teremtő részei, amikkel megéri, sőt, fontos foglalkozni!

Mindannyian máshogy dolgozzuk fel a minket érő vizuális és egyéb ingereket, ezért sosem várhatjuk el, hogy valami mindenkinek elnyerje a tetszését, viszont úgy gondolom, fontos, hogy lépést tartsunk a folyamatosan változó világgal (és önmagunkkal), hogy egyre kifinomultabbá váljon, hogy Nekünk mi tetszik belőle, és mi nem.

Célom, hogy a saját munkáim és gondolataim mellett a design különböző területeiről mutassak be elsősorban magyar tervezőket, projekteket, és bármit, amik feldobják a mindennapokat és ez által jobban megismerhetem a világot.

Tartsatok velem, jól jön a társaság!

Persze nem mindig. Introvertált vagyok, úgyhogy a boldogságomhoz néha elég egy üres, csöndes sarok, egy köteg papír és három toll. Mert az egyik egészen biztosan kifogy.

Viszont éppen ideje kilesnem a komfortzónámból! De hé, pont a komfortzónámban elnyúlva vagyok önmagam, most akkor hogy is van ez?

Tulajdonképpen teljesen mindegy.

Gyerünk!