Ajándék ötlet nem csak Valentin napra

Minket ugyan nem szokott elkapni a Valentin napi ajándékozási őrület, de a közelgő nap apropóján úgy gondoltam, remek alkalom, hogy összegyűjtsek néhány magyar alkotót, akiknél olyan személyes ajándék rendelhető, ami igazán kedves meglepetés lehet szülinapra, évfordulóra, esküvőre, vagy bármilyen egyéb alkalomra egyaránt.

Adj rajzot, festményt ajándékba!

Íme négy magyar illusztrátor, akiknél ha elég gyorsan döntötök, még van lehetőség rá, hogy február 14.-éig elkészüljenek a szépséges képek. Ha rendelnétek, természetesen az adott alkotó elérhetőségén kaphattok bővebb információkat, az itt felsoroltak csak tájékoztató jellegűek!

Ahány művész, annyiféle stílus, böngésszétek végig a listát, szerintem mindenki megtalálja köztük a szívéhez legközelebb állót. Bár a döntés nem egyszerű!

Hanna Pajor

Akvarellel készült, szívderítő hangulatú képek, párosan, családdal, kutyával, cicával, repülő unikornissal (bizony, érdemes ránézni az oldalára), bármit megálmodtok, Hanna ráfesti.

Ár: 8000 Ft-tól
Facebook: @hannapajorillustration

Hanna Pajor Illustration páros kép ajándék

Gál Gabriella Krisztina

Gál Gabriella Krisztina illusztrátor képei egyszerre karikatúrajellegűek, mégis divatillusztrációként is tökéletesen megállják a helyüket. Jellegzetes stílus, gyönyörű kidolgozottság, szintén akvarellel. A képek pedig mobiltelefontokokként is rendelhetőek!

Ár: Két személy esetén 17 000 Ft-tól
Facebook: @gkgillustrations

Radics Anikó

Anikót még az egyetemen ismertem meg, és már a diplomamunkájaként készített Bodza és a Kobaklakók című  mesekönyv és annak illusztrációi is teljesen elvarázsoltak a bájukkal. Nézzétek meg a Páros történeteit, amin igény szerint természetesen többen is szerepelhetnek. És még fémbögre is rendelhető a festményeivel!

Ár: 8990 Ft-tól
Facebook: @radicsanikoillusztraciok

Józsik

Azért nem csak akvarell festményekből áll a világ! Kinga digitális rajzai, a Józsik, egyszerűek, letisztultak, és elképesztően aranyosak. A kreatív névért pedig részemről külön jár a pluszpont!

Ár: Két személy esetén 18 000 Ft-tól
Facebook: @jozsikart

Nektek kinek a munkái nyerték el leginkább a tetszésetek? 😉 Tudsz valakit, aki kimaradt a listából? Esetleg saját magad is alkotsz? Írj nyugodtan akár itt, akár Facebookon!

Első jelentkezőnk:

SKiCC

Judit rajzai szintén digitális technikával készülnek, kedves, egyedi stílusú illusztrciókat rendelhettek tőle.

Ár: 15 000 Ft-tól
Facebook: @juciskicc

Ne feledjétek, ha Valentin napra ajándékoznátok, minél előbb vegyétek fel az alkotókkal a kapcsolatot, hiszen ezek nem olyan munkák, amik néhány perc alatt elkészülnek!

Szívesen olvasnál a továbbiakban is hasonló bejegyzéseket? Kövess Facebookon!

Facebook, Instagram: @designfreakblog

Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

2016-ban végeztem az Óbudai Egyetemen formatervező szakán, öltözék- és kiegészítőtervezőként, jelenleg pedig grafikusként dolgozom.

A design világa iránti lelkesedésem és írásszenvedélyem szeretném ebben a blogban ötvözni. Munkáim

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük